Posestvo Santomas

Posestvo Santomas
posestvo

santomas

vinska klet

santomas

V mirni vasici ┼ámarje pri Kopru, Sveta Marija na hribu, se v osr─Źju Slovenske Istre nahaja vinogradni┼íko-oljkarska kmetija┬áLudvika Nazarija Glavine. Na skoraj 24 hektarjih vinogradov in 5 hektarjih olj─Źnikov se za─Źne zgodba o vrhunskih vinih in zna─Źilnem ┼ímarskem olj─Źnem olju, ki se tr┼żijo pod blagovno znamko┬áSantomas. Filozofija lastnika temelji na spo┼ítovanju tradicije in istrske kuturne dedi┼í─Źine ter po┼ítenosti v odnosu med kmetijstvom in okoljem.

Namesto po savani se boste potepali po vinorodnih gri─Źevnatih pobo─Źjih, toda do┼żivetje bo prav tako edinstveno. Spustite se v vinsko pustolov┼í─Źino z lokalnimi pridelovalci in okusite njihove zgodbe med trtami. Ta obmo─Źja po mnenju mnogih strokovnjakov pridelujejo najbolj┼ía vina na svetu, ki jih boste oku┼íali ob razgledu na neskon─Źne vinograde in ve─Źno obsijan Tr┼ża┼íki zaliv.

Cenimo osebno izkušnjo

Na┼íe safari ture so rezervirane le za manj┼íe skupine ljudi. To nam omogo─Źa, da izku┼ínje ohranjamo osebne, pou─Źne in zanimive. Le na ta na─Źin vam lahko omogo─Źimo resni─Źno edinstveno do┼żivetje. Na┼íe poslanstvo je, da vam bo vinski safari pustil pe─Źat tako na du┼íi, kot na brbon─Źicah.

Pridobili boste nova znanja

Odkrili boste, da je vino v teh krajih mnogo ve─Ź kot le pija─Źa. Lokalci vam bodo skozi svojo zgodbo predstavili sorte vinske trte, vrsti tal, spretnosti vinarjev in kak┼ína vinifikacija je najbolj┼ía za pridobitev belega in rde─Źega vina. Ob kozarcu vina boste spili tudi kar precej┼íen del zgodovine.

Najve─Ź odnese tisti, ki se najve─Ź zabava

Seveda pa je na┼í cilj, da se kljub bogatim informacijam in celostni izku┼ínji na safariju predvsem zabavate. Vino in njegovi proizvajalci so resne in zanimive zadeve, po drugi strani pa ima vino tudi son─Źno stran, saj je namenjeno u┼żivanju in deljenju z drugimi. Ne velja zaman, da se vino znajde na mizi pri vsakomur in ob vsaki prilo┼żnosti!

In kaj storiti po vinskem safariju?

Privo┼í─Źite si zaslu┼żen kozarec rde─Źega ali belega! In svojo edinstveno izku┼ínjo delite s svojim dru┼żbenim krogom. A ni dober ob─Źutek, ko za─Źne┼í kul trend med svojimi prijatelji? Ni─Ź ve─Ź zgolj turisti!


Vinski safari z degustacijo najboljših vin v Slovenski Istri

Odkrijte podzemni zaklad in se odpravite na lov na tartufe

Kulinari─Źno do┼żivetje Vino & Tartufi
Novo do┼żivetje

v Slovenski istri

NO. 1

Top do┼żivetje v Slovenski Istri

250

Dni v letu

2400

┼że zadovoljnih obiskovalcev

3

Posebna do┼żivetja, samo pri nas
TE ZANIMA?